Haberler

Emlak Dünyası Haberleri

Caddebostan Hakkında

Caddebostan Hakkında

1 Şubat 2023 Çarşamba

Bağdat Caddesi, Adalar'a bakan Perili Köşk'ü, bisiklet yolu ve sıcak ortamıyla Caddebostan, İstanbulluların büyük bir kısmınca tercih edilen bir semttir. Çiftehavuzlar ve Erenköy arasında konumlanan Caddebostan, Bağdat Caddesi'nden başlayıp Moda Sahili'ne kadar uzanıyor.

“Cadde” boyunca kafe ve restoranlar çeşitli yeme-içme seçeneği sunuyor. Dünya mutfaklarının leziz yemeklerini tadabilir, Bağdat Caddesi'nde yapacağınız kısa bir yürüyüşle keyfinizi yerine getirebilirsiniz. Spor yapmak ya da gezintiye çıkmak isterseniz de bisikletinizle Tuzla'ya kadar sahil yolunu kullanabilirsiniz.

Caddebostan, şehirden uzakta huzurlu bir sahil kasabası sakinliği taşısa da aslında şehrin göbeğinde olduğu için her yere hızla ulaşım sağlanabilen bir bölge. Hastane, okul, devlet daireleri gibi yerlere çok yakın olmasının dışında popüler mağaza ve markalara da yürüme mesafesinde.

Yaşadığınız yer sakin bir bölge olsa da şehrin merkezinden uzaktaysa ulaşım için harcayacağınız zaman, huzurunuzu kaçırmaya yeterlidir. Caddebostan, Kadıköy'e araçla sadece 10 dakika mesafededir. Dilerseniz dolmuş, otobüs ve taksi seçeneklerinden biriyle Kadıköy'e ulaşıp Avrupa Yakası'na geçmek için vapur, Metrobüs veya Marmaray da kullanabilirsiniz.